Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stary levicak Sula neveri Klausovi. No zaplatpanbuh, alespon nejaka konstanta v tech dnesnich medialnich srackach.

0 0
možnosti

Vite jenze ono je to opet vsechno jinak. Pritom stacilo rici, ze Klause proste nemate rad a to je vse. On reagoval na otazky, ktere dostal, nebyla to zadna obhajoba, on proste jen odpovidal. Pokud Klausovi jak rikate neverite ani slovo, pak to znamena jedine, necetl jste jedinou jeho knihu a neslysel autentickeho Klause hovorit o podstatnych tematech. Protoze tam s nim nemyusite souhlasit, jenz eto neni o tom, zda mu clovek very nebo neveri. Klaus je jeden z mala politiku, ktery ma vse docela slusne vyargumentovano. Ze je narcis, arogantni? Ano to je. Ale to s tim vpodstate nesouvisi. Jak jsem psal na uvod, proste stacilo napsat "Nemam rad Klause." Vse ostatni jsou plky.

7 5
možnosti

To znám - lid si to přeje, lid si to nepřeje, nikdo! mu nevěří atd atd. Komunisté ve vás, že?

4 3
možnosti

Základ jeho myšlenek je mi blízký, ale jeho činy za těch 23 let tomu vůbec neodpovídají. Ta jeho sebestřednost a namyšlenost nezná mezí.

5 2
možnosti

Článek o ničem. Psi štěkají, ale karavana jde dál. Je smutné, jak někomu nedochází, že určitou osobu posoudí až dějiny z hlubšího pohledu a historických zásluh a pan autor je jistě psát nebude. Je rozdíl mezi člověkem s transparentními a jasnými názory, i když s nimi mnoho lidí nemusí souhlasit, a korouhvičkou, která je mění podle bečení davu. Smiřte se s tím, že Václav Klaus byl a je silná osobnost a nic na tom nezměníte. Vaše neznalost PR agentur a jejich praktik před volbami tak vyznívá spíše úsměvně. Zneužití něčího obrazu jim přijde v nějakou chvíli zcela ospravedlnitelné (byť bez jeho souhlasu), protože vítězů se nikdo neptá. Vycházejí jen z toho, že účel světí prostředky. Na lhaní tady máme a vždycky jsme měli jiné prezidenty!

6 5
možnosti

Ale kdeže, správanie sa člověka a jeho činy sú jasné jak teraz, tak za 10 rokov. Václav Klaus je jednou z najtragickejších postáv českej histórie, člověka s tak veľkou poruchou osobnosti, neschopnou sebereflexie a neschopnosťou vidieť realitu, že len ťažko budeme hľadať niekoho podobného v moderných dejinách ČR. Snáď ešte Miloš Zeman, ktorý sa mu v tomto v posledním období hodne približuje.

12 6
možnosti

J40a16n 27H25a69v10r61d91a

7. 11. 2013 6:16

Článek o ničem. Snad jenom, aby si lidé, kteří nejsou sami sebou, mohli pofňukat.

Jako by nebylo jiných, zajímavějších a i důležitějších témat.

3 5
možnosti

J65o92s17e76f 94K22l34a16t

6. 11. 2013 22:51

Divím se,že ten pán už sám necítí,že důchod je neodvratnej

6 1
možnosti

Nejen ze nu neverim, ale odvracim zrak, kdyz ctu jeho slova "Konecne zvitezila pravda a laska". Hned po te amnestii...

9 3
možnosti
Foto

Nejste jediný, já mu nevěřím od samého počátku. Prezident Havel jím opovrhoval a jsem přesvědčena, že nebyl a není jediný. Pan Klaus je všechno možné, jen ne slušný, poctivý a charakterní člověk, kterému vždy šlo  a nadále i  jde pouze o jeho hochšta-plerské Ego.RvRv Rv

16 7
možnosti

Četla jste alespoň jednu jeho knihu? Tam se jeví jinak než v mediální, a navíc zlé, zkratce. Myslím, že historie mu dá v mnohém za pravdu. Bohužel pro nás, už bude asi pozdě.

0 2
možnosti
Foto

I13v23a80n 12M24a32r18e49k

6. 11. 2013 19:44

Tak p.Šulovi upřímný dík za podrobnou analýzu Prof. Václava Klause i jeho počinů: Škoda je že své "bádání" aktuálně nezamířil spíš k osobě která před pár dny a i nyní tahá za nitky politického uspořádaní a dění a to jednáním které připomíná spíš "Únorové události" v r.1948. Stejně tak i reakce některých čtenářů i kolektivů. Mám dojem že už chybí jen pozvání od 99 Pragováků>>>bohužel ta už ale neexistuje stejně tak jako CCCP ,takže "Babo raď",co teď ? ? ? 8-o

5 4
možnosti

Ta jeho profesura je taky zajimava....

4 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.