Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

OD ODS je tah paní Němcovou zoufalým krokem, v  této straně není žádná jiná osobnost, které by ještě někdo byl ochoten uvěřit. Paní Němcová je žena s čistou minulostí a s čistými úmysly. To sice na jmenovanou funkci nestačí, ale snad práci zvládne a pokud se jí to podaří, je pro ODS ještě naděje, že se vzpamatuje. Pokud ne, bude to pád do hluboké propasti, z níž se už vyhrabat nedá.

4 0
možnosti
Foto

Dnes s tebou souhlasím. Co se týká toho, kdo všechno byl premiérem téhle země - Paroubek, Gross, Klaus... Já myslím, že ten post je poslední dobou rezervován přesně pro typ lidí, které jsem jmenoval. To nesvědčí o nás, jako o národu, spíš o tom, jaké ,,špičky" ze svého středu strany, které by měly řídit naše životy, vytahují. Pokud je tohle to nejlepší co mají, pak pán bůh s námi... S návrhem paní Němcové se to má tak, že se vlci rozhodli obětovat jedinou čistou ovečku, kterou si dosud šetřili jako oko v hlavě. Je to je jich poslední ,,tah dámou". Mám ale za to, že obětují dámu, ve chvíli, kdy na krále míří střelci, blokují ho věže, a ohrožují koně. Král už v podstatě leží, jde jen o to, kdo z ODS zmáčkne naposled hodiny...

26 0
možnosti

Co udělal jako premiér špatně Paroubek, že jej zatahujete do této společnosti? Tedy kromě toho, že se díky mediální a politické štvanici stalo modním Paroubka urážet a dělat z něj ďábla. Každý, kdo dokáže uvažovat racionálně, musí uznat, že se jako jeden z mála choval jako státník, snažil se dodržovat presumpci viny u politiků a potírat nešvary zavedené po převratu. A právě proto na něj ta štvanice byla spuštěna. Protože se současné vládní strany potřebovaly po dlouhých osmi letech vlád ČSSD konečně dostat k lizu. Protože to potřebovaly za každou cenu, použily k tomu všech dostupných praktik. I proto vznikla na objednávku Kubiceho zpráva. Kdo to ještě dnes nevidí a neprozřel, je slepý.

15 8
možnosti
PK

P64e65t36r 75K22o45l40á52ř

20. 6. 2013 13:08

Topolánek s Dalíkem mají štěstí že nebačují v této době. Jinak souhlas, byla to doba kdy byl u vešla neotesaný neomalenec.

20 0
možnosti
PH

"Čtenář je moudrý" , opak je pravdou. Velké většině stačí předhodit ohlodanou kost a může se popravovat.

2 5
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.