Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

pedr64

25. 1. 2012 16:32
tady nejde o to, že někoho obhajuje a za kolik

ale o její vyjádření, že se stíhání děje na společnskou objednávku a za přispění médií. je to na stejné úrovni, jako zpochybňování soudního znalce pro jeho původ.

5 0
možnosti
LM

Aaron71

25. 1. 2012 16:28
Ok

Napsal jsem něco podobného. Ale nějak si toho autor nevšiml;-)

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

25. 1. 2012 16:27
Ze tito gauneri...

...budou mit obhajce, je prece jasne, logicke a spravedlive. Zarazejici je, ze pani Samkova vubec nenaznacila, jak se cela udalost stala, pouze tvrdohlave opakuje, ze ne tak, jak ji media prezentovala (zrejme zabery z kamer nekdo predelal v Photoshopu). Co je ovsem nehoraznost, je jak k cele veci pristoupili ruzni profesionalni Romove a jak ovbinili z udalosti servirku, coz i nich neco vypovida a to to, ze razi myslenku - Rom neni nikdy vinen! Toto samozrejme nijak nesouvisi se Samkovou, to rikam jen na okraj. Vzhledem k tomu,ze Samkova je v podstate neschopna zenska neocekavam,ze by jeji obhajoba slavila uspech...tedy pokud soudce nebude ze stejneho testa.

3 0
možnosti
JV

Žadatel

25. 1. 2012 16:44
Re: Ze tito gauneri...

Mám dotaz.

Vy jste ty záběry z kamer, na kterých je natočen útok, viděl? Jestli ano, tak pošlete link. Taky bych se rád podíval.8-o

0 0
možnosti
LP

lspeedy

25. 1. 2012 16:16
Cože?

Odsuzovat cikány podle stejných pravidel? Žádná automatická beztrestnost? To musíme zarazit a veškeré stíhání cikánů zakázat!

Takhle (záměrně trochu přeháním) si pan Šula představuje právní stát.

A pokud budu stejně korektní jako paní Samková - pane Šulo, pracujete na společenskou objednávku. Vaším cílem je rozpoutat rasovou nenávist. Udělám všechno pro to, abyste byl potrestán. Vyzvu k tomu i všechny studenty, lidi s vidlema a vůbec všechny, kdo budou ochotni se na útoku na Vás podílet.

Nic víc, nic míň;-)

9 0
možnosti

lubossula

25. 1. 2012 16:40
Re: Cože?

"Nechme průchod právu. Jsem přesvědčen, že spravedlivý trest ty desperáty nemine.". Takto si pan Sula predstavuje pravni stat, tak nemelte pitomosti a dejte si mokry hadr na hlavuRv

4 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.