Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sal.....

14. 4. 2011 8:48
pane Šula.

Jste důkazem pravdivosti Matějkova titulku.

0 0
možnosti

vodní želva

14. 4. 2011 9:01
Re: pane Šula.

Ale Vy byste to odnesl.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

14. 4. 2011 8:33
panacku ...

nejak vam v tom vasem traktatu vypadlo, ze ona zminovana solidarita znamena DOBROVOLNOU pomoc POTREBNYM ... tedy alespon znamenala predtim, nez se vykladu tohoto slova zhostili vam podobni socialni inzenyri. ano, DOBROVOLNE pomohu, komu uznam za vhodne, ale pokud prijde nejaky ten "moudry strycek stat", sebere me znacnou cast vyplaty pod pruhlednou zaminkou socialniho statu a "pomoci potrebnym", tak to uz s tou opravdovou solidaritou nema spolecneho neprosto vubec, vubec nic.

VY chcete pomahat "potrebnym" - nech sa paci, klidne pomahejte ... ale ZA SVOJE, pane sula, ZA SVOJE ... a me a moji penezenku z toho racte vynechat. klidne me povazujte za moralne degenerovaneho, ja se s tim nejak vyrovnam ... stejne, jako vy se budete muset nejak vyrovnat s tim, co si myslim ja o vas.

0 0
možnosti

vodní želva

14. 4. 2011 9:10
Re: panacku ...

Snažím se to přeložit a vychází mi jediné slovo - anarchie. Jenže to není v souladu s panem Matějkou. U něho jsem naprosto přesvědčen, že jeho představy lze docílit pouze diktaturou a to je opak anarchie. To, co pan Matějka hlásá předpokládá nejprve vytvoření zcela nových zákonů, potom vytvoření komisí nějakých nadlidí, kteří budou rozhodovat o tom, kdo má právo žít, kdo má má právo na lékařské ošetření, kdo má právo volit, kdo má právo bydlet (a hlavně kde). Jenže na to, aby své myšlenky realizoval bude potřebovat naprosto monstrózní státní aparát (jenže on hlásá opak), který by dodržování jeho krutých zákonů hlídalo.

0 0
možnosti
ML

Pravy_Juice

14. 4. 2011 8:28
S vašimi články většinou moc nesouhlasím, ale

s tímto souhlasím naprosto. Matějka je velmi jednoduchý jedinec, stejně tak jemu podobní, kteří s jeho názory sympatizují.

0 0
možnosti
B

bezsvobodynejsinic

14. 4. 2011 8:36
Re: S vašimi články většinou moc nesouhlasím, ale

Matějka a jemu podobní jednoduchí jedinci. Vy a Šula užiteční idioti. Jo, jak krásné je nezpochybnitelně rozhodnout.

0 0
možnosti
B

bezsvobodynejsinic

14. 4. 2011 8:17
pane Šulo

zkuste si přečíst (a hlavně pochopit) poslední větu Matějkova doplnění. Ona je tam pro podobné jako vy, ale myslím, že i tak nepochopíte. Inu, i to je volba. Okamžitě při čtení jeho textu jsem si vzpomněl na vás, že jistě bude reakce. Děkuji, nezklamal jste.

0 0
možnosti
G

Gmur

14. 4. 2011 7:56
Karma neni co dodat

A dekuji.

0 0
možnosti
J

josefm

14. 4. 2011 7:06
Šulo, v poslední době jsem začal nabývat

jistý pocit, že se to na blogu.idnes malilinko zlepšilo, že už se nepíší až tak úplné bláboly....

ale to jen do chvíle, než jsem si přečetl tvůj výplod;

šulo, hele, nepiš už sem nic, jo?

0 0
možnosti
DITM

Dr. Ing. Tomáš Marný

14. 4. 2011 8:05
Re: Šulo, v poslední době jsem začal nabývat

mozna bych doporucil koupit si bryle, jestlize jste mel pocit, ze se to na blogu idnes zlepsilo ... ale jak koukam, tak ve vasem pripade by ani to nepomohlo ... a jenom tema brylema to nebude ...

0 0
možnosti
WS

windystreet

14. 4. 2011 4:29
Kbyby hloupost nadnasela...

....rozumny clovek bude souhlasit s panem Matejkou. Vase krestansko judaisticka moralka pripravila o zivot miliony lidi a dovedla cely system k uplnemu bankrotu. Zakladem svobody je voluntarismus, nikdo me nemuze nutit delat neco proti me vuli...  

0 0
možnosti
L

lokutus

14. 4. 2011 0:12
Výroková logika - základy pro úplné začátečníky

Pane Šulo, než příště sednete ke klábosnici, abyste na někoho nalepil nálepku NÁCEK, nastudujte si prosím základy výrokové logiky. Tam máte zjevně obrovské mezery. Dokonce tak velké, že je mi s podivem, jak si vůbec můžete dovolit reagovat. Váš článek je totiž reakcí na něco, co pan Matějka neřekl.

0 0
možnosti
SR

Sucipej Roznec

13. 4. 2011 23:55
Nepohodlnou pravdu muzete zesmesnovat

ale nebude kvuli tomu o nic mene pravdivou.

0 0
možnosti
LS

Libor Svoboda

13. 4. 2011 22:39
Opravdu, jeden o voze...

Ne, že bych souhlasil se vším, co pan Matějka psal ve svém článku, ale Vy jaksi opravdu, ale opravdu píšete o něčem jiném - buď jste nepochoil obsah (který by se dal shrnout větou: Lékařská technika prodlužuje život, jen filosofové nám ještě nebyli schopni vysvětlit proč.), anebo naopak pochopil, a pouze zneužíváte téma páně Matějkovo pro svoji demagogii. obé je ostudné.

0 0
možnosti
S

susta

13. 4. 2011 23:01
Re: Opravdu, jeden o voze...

R^R^R^ přesně, pán si vyložil Matějkův text tak, jak by si představoval, že to myslí člověk se kterým by nesouhlasil, komplikované, ale setkávám se s tímto myšlením, proti domnělému nepříteli často, především u zastánců inteligentního designu,;-D;-D;-D,

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.