Diskuse

Naštěstí tu máme svobodu...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

počkejte autore, až se sem dostane pan Hermánek.

To to schytáte.

0 0
možnosti
Foto

K těm agentům: myslím, že kdyby kdokoliv z nás jen tak nahodile vybral pár lidí ze svého širokého okruhu známých, že by na nějakého toho agenta natrefil. Bohužel, hustota lidí v Čechách, kteří někdo něco podepsali, odsouhlasili nebo souhlasili s něčím, je hodně vysoká. Prostě to stále patří k nám. O někom se to ví, o někom ne, o někom se to dozvíte třeba příště, když se někomu nebude líbit. Tím to neomlouvám, jen se s tím nuceně smiřuji.

Tak jako se říkalo v městě s velkou posádkou, že když hodíš kamenem, tak trefíš vojáka nebo ...

0 0
možnosti

Pred nekolika dny jsem hodnotil pana prezidenta Klause asi takto:

Co do funkce jako prezident CR, byl pro cizinu trpaslik, ktery vzdy neco zablaboli, aby svet vedel, ze je na svete. Nebo pro zlepseni nasi hospodarske situace, mu nedovoli import propisovacek! Takovy je svet?!

Mam takovy pocit, ze cas na dalsi "blaboleni" je tady. Pravdepodobne zjistil nutnost mit par podpisu pro auteticnost sveho manifestu.

0 1
možnosti

To víte, pro inženýra Klause je jednodušší vydat pošetilý manifest podepsaný patnácti lidmi, aby upoutal pozornost zahraničních médií ;-D, než dělat něco pro obyvatele ČR. Kritizovat umí, ale za posledních deset let jsem od něj neslyšel jediný nápad, návrh, myšlenku, směřující ke zlepšení situace v oblasti zdravotnictví, justice, veřejných soutěží, penzijní reformy nebo práce policie, namátkou.

R^

3 1
možnosti