Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bbybonek

28. 1. 2012 12:42
život skutečně stavíte nad ideologie?

0 0
možnosti
C

coj@nato.01

27. 1. 2012 12:10
Samková si poradí

R^:-)...

1 0
možnosti
JS

Kolumbo

27. 1. 2012 21:25
Re: Samková si poradí

Vidím to přesně opačně. Samkové palmáre zatáhnou ze státního rozpočtu dobrotiví milovníci "znevýhodněných menšin"  pomocí dotací "romským iniciativám" a namísto férového procesu se už teď rozvíjí kampaň ve smyslu že ony hodné hochy ti bílí rasisti tak vyprovokovali, že jinak jednat jim ani čest nedovolila... A že měli mačety ? To si uvědomili až po činu, během něho byli tak rozrušení že se domnívali že jsou Velikonoce a oni mají v rukou pomlázky.

0 0
možnosti
O

Obludni_K

26. 1. 2012 21:15
Milý autore,

právo a spravedlnost není jedno a totéž, aby se dalo očekávat že po "právním" řešení nastane "spravedlivý" výsledek....

1 0
možnosti
OM

Hagen

26. 1. 2012 10:18
He he

vítkovské žháře ikdyby obhajoval Perry Mason a žalobce byl kačer donald tak by to dopadlo stejně - jasný politický proces. Jsem opravdu zvědavý kolik dostanou tihle skoro vrazi

3 0
možnosti
SR

Kuk na strejdu

26. 1. 2012 9:53
Chtěl bych mít přesvědčení autora...

Nechme průchod právu. Jsem přesvědčen, že spravedlivý trest ty desperáty nemine, píše autor.

Já jsem naopak přesvědčen, že je mine. Už jsme se mnohokrát přesvědčili, že pokud je napadený světlejší než útočník, bývá trest nižší a rasové pohnutky bagatelizovány či zamítány, pokud je napadený tmavší než útočník, dostávají populární "exemplární tresty" a rasismus je to prakticky vždy.

Nemám jediný důvod věřit, že zrovna v tomto případě bude trest spravedlivý, resp. stejný, jaký by dostali bílí, pokud by šli vymlátit a skoro ke smrti vysekat cikánskou hospodu.

4 0
možnosti
PT

hahoc

26. 1. 2012 9:43
Ano obhajce ma obhajovat,

ale mam ten pocit, ze pani Samkova vezme uplne vse.

Nic proti Romum, zatim mi osobne nijak neublizili, ale ze zaberu je jasne videt, ze nesli posimrat za uchem macetou.

Jinak si myslim, ze romove drzi pri sobe a nejak penize dohromady daji.

Skoda, ze pani Samkova neobhajuje treba dobrovolne nekoho, kdo je evidetne bez viny a chudej, a protoze je jeji prace i poslanim, tak uplne zdarma:-)

At je spravedlnosti ucineno za dost, to je v poradku, ale mam ten pocit, ze toto je hlavne pokus o zviditelneni se pani pravnicky. Ja kdybych byl obhajce, tak kdyby mi kuprikladu dal nekdo nabidku obhajovat cloveka, co zozsekal celou rodinu a pak je snedl (priklad) odmitl bych, nepochybuji (bohuzel) ze pokud by ten vrah dobre zaplatil, ze by vestina obhajcu ihned obhajovala.

1 0
možnosti
VR

v r

26. 1. 2012 9:41
Nemůžu si pomoc,

ale už jen způsob, jakým se paní Samková případu ujala je zárukou toho, že soud nebude ani regulérní ani spravedlivý

2 0
možnosti
H

hňup

26. 1. 2012 9:07
milý chlapče,

vobhajuje se před soudem, ne v novinách. protože pak by se mohlo i vodsoudit v novinách, ne před soudem. ale to ty nejspíš víš taky. tak proč se tak podivuješ, že s tou samkový snahou tolik lidí nesouhlasí, dokonce ji označuje za špatnou ?

4 0
možnosti
RW

Kyr

26. 1. 2012 8:23
IDnes

Jak je možné, že Idnes nechává na hlvaní stránce blog, který jednoznačně obsahuje lživé a manipulativní informace???Rv (ještě jednou a pomalu - Samkové nikdo nevyčítá koho a proč bude obhajovat, problém je s tím, že obhajoba, jak ji připravuje by pravděpodobně byla v rozporu s naším právním řádem )

5 0
možnosti
1

1absolutus

26. 1. 2012 8:44
Re: IDnes

Kyr, ze stejného důvodu, jako vás nechá na hlavní stránce prezentovat vaše nesmysli. :-)

0 0
možnosti
H

habit-.!..

26. 1. 2012 5:54
... proti vlastním dezinterpretacím...

... se snadno argumentuje, je to jeden z oblíbených nástrojů demagogů - vložíme protivníkovi do úst, co měl podle nás říct, a pak to hravě rozcupujeme.... inu každý dělá to, na co stačí... :-/Rv

... o to, že by ti hoši neměli na advokáta nebo že by si paní doktorka nepřišla na své se bát nemusíte, kolem "ochrany" vybraných menšin se rozjel stamilionový byznys placený z veřejných prostředků, takže nějaké drobné se jistě najdou i pro ni...

6 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.