Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

_-1-_

18. 9. 2011 19:30
Mícháte hrušky s jabkama ....

Když si budu stěžovat na to, že mám na zahradě problém se slimáky, tak mi Vaše rady, jak se mám zbavit krtka nebudou nic platné (i když budu mít problém i s tím krtkem).

0 0
možnosti

Martin Kavka

18. 9. 2011 18:26
Ze zrovna Vy, vy Sulo

Mluvite o mravnosti. Vy, ktery se nestydite se na mnohych blozich, serverech vydavat za zenskou. Osocovat autory, dehonestovat bez dukazu, lhat a vymyslet si. Vy o mravnosti nemluvte, zrovna slovo z Vasich ust je neco jako smrad z litvinovske chemicky

0 0
možnosti

Pavel Skeptik IV

14. 9. 2011 14:57
Jinak,

tento stát se v mravní krizi zmítá už min. od doby, co jeden bývalý min. vnitra a předseda vlády nafasoval 100 000 000 za svou "poctivou práci pro obyčejné lidi" A to MYSLIMUPŘIMNĚ!!! Rv

0 0
možnosti

petrph

14. 9. 2011 12:23
což se ale vládě moc nedaří

Protože na severu se žádné rasové pogromy nekonají, ještě ani jeden ubohý cikáneček nebyl ztlučen, ještě ani jeden romský dům nebyl zapálen. jediní kdo byli ztlučení, byli demonstrující občané v neohlášeném průvodu a to policií.Snadno si spočítají že podobně demokraticky se bude vláda chovat až vyjdou demonstrovat proti ní.

Takže vláda si moc nepomohla, tím spíš, že situaci na severu řešit vlastně neumí, takže si tenhle prů..švih připíšou občané k dalším, které už tahle vláda má.

0 0
možnosti

bull004@seznam.cz

14. 9. 2011 10:42
Ještě si neodpustím rýpnutí.

Že se vám multikulťákům ten pískový hrad nějak bortí? ;-) Když jsem to psal asi před třemi lety, že k tomu dojde (pod zrušenými nicky bullterrier, teď už jen čísluji), tak jste se mi smál. Na moje slova došlo a i na to, že se teď všichni diví, kde se to v lidech bere. Já jsem to věděl už tenkrát. A věřte, při pohledu do křišťálové koule vám mohu říct, že bude ještě hůř. Že do konce roku podobné demonstrace budou v mnohem více měst. Stačila ta první malá jiskřička a už se zažehl plamen. Teď už skutečně cikány nikdo nezaměstná, teď už bude většina společnosti proti nim, nejenom my "rasisti a xenofobové", a to i proti těm slušným. Ale pokud to byl váš úmysl, smekám klobouk, jak jste důslední a nic jste neponechali náhodě.

0 0
možnosti

Pavel Skeptik IV

14. 9. 2011 14:53
Re: Ještě si neodpustím rýpnutí.

R^

0 0
možnosti

bull004@seznam.cz

14. 9. 2011 10:28
Aha, takže vláda rozdává cikánům mačety a

bejsbolky a přesvědčuje je, ať přepadávají bílé? Tedy, že je Nečas tak záludný jsem nečekal. Zajímalo by mě, třeba jak zaúkoloval tyto dva cikány v blízkém městě: http://prostejovsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/lupici-ve-vrahovicke-za-bileho-dne-prepadli-chodce.html. To jim jako řekne, že když denně nepřepadnou alespoň tři bílé a neznásilní jednu bílou holku, tak nedostanou dávky, nebo jak to dělá?

0 0
možnosti

Jiittkkaa

14. 9. 2011 11:53
Re: Aha, takže vláda rozdává cikánům mačety a

s tímto pánem nemá cenu diskutovat, schvaluje, když cikánští rodiče žádají své děti o podání kamenů, aby je mohli opakovaně házet po jiném člověku (o peprném slovníku, jímž jdou svým dětem příkladem, ani nehovořím) a to všechno pan Šula omlouvá tím, že neznáme okolnosti. Za to, že jsem na tuto skutečnost dala odkaz si nade mnou tento pán odplivl, ale možná mu jeho slušně vychované dětičky také nosí domů kamení, aby je, až nastanou ty vhodné okolnosti, mohl metat po lidech- tady je odplivnutí nad tímto pánem skutečně na místě. Je mi vás pane kolego upřímně líto:-PJG

0 0
možnosti

Hawránek

14. 9. 2011 10:16
Neházejte do žita

Máte pravdu, že se podařilo vytvořit hodnotný zástupný problém, ale já pevně věřím, že "práce" současné vlády jen tak ze zřetele nezmizí.

0 0
možnosti

Ottis300

14. 9. 2011 9:38
Slyšíte trávu růst....

Aniž bych se pouštěl do hlubokomyslných rozborů, je přece jasné, že problém vlády je někde jinde: tzv. aféry, VV, Bátora atd., jsou pokusy o rozvrácení tzv. pravicové koalice, která dostala nečekané množství hlasů při volbách. To se nelíbilo etablovaným silám, protože to narušovalo jejich různé vazby s politickou a hospodářskou mocí a tak s pomocí jistých sdělovacích prostředků a jedinců se postarala o až fantasmagorické kauzy, na které ani politická sci-fi nemá. Jinak stávající společenské problémy by musela řešit každá vláda bez rozdílu zabarvení.

0 0
možnosti

strycek-Joe spol. s r.o.

14. 9. 2011 8:55
Současný systém řízené demokracie legitimizuje vládu

, která je generována prostřednictvím médií. Technologie moci spočívá v tříštění politického spektra a ve výběru "volitelných" stran po tzv. "volebních průzkumech" podle jakýchsi vitruálních "preferencí občanů". Množina nabízených (volitelných) stran však plně pokrývá zájmy mocných, kteří vše z pozadí řídí - jde prakticky o politiky z jednoho hnízda, i když si vzájemně jdou, a to zcela upřímně, po krku. S tím se nedá v rámci současného systému ve volbách mnoho dělat, musí přijít revoluce.

0 0
možnosti

Danny boy

14. 9. 2011 9:16
Re: Současný systém řízené demokracie legitimizuje vládu

Jste si jist, že revoluce něco úspěšně změní k lepšímu? Ostatně  jsme začleneni ve větším celku proto, aby se možné nepokoje daly zvládnout, pokud by na to nestačily ozbrojené složky našeho státu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.