Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomio Dejmibura

22. 6. 2011 18:07
Ja myslim, ze politicky korektni se nerovna slusny,

ale zbabely. Vy proti proudu nejdete, prave naopak jdete s proudem. Ale k clanku: Je to jiste zajimava idea. Indiani nezvladli alkohol, protoze na nej nebyli zvykli. Drogy se musi rozlisovat na mekke a tvrde, to predevsim a nejdulezitejsi v boji proti drogam je osveta a ta patri hlavne do rodin. Spousta lidi zacne brat drogy tak, jako zacala Christiane F. v My deti ze stanice ZOO. NIkdo si ji nevsimal, nasla druhou rodinu v parte. V parte, ktera jela v drogach.....

0 0
možnosti

cara al sol

2. 6. 2011 8:23
A co nájemné vraždy?

Profitují z nich jenom zločinci. Proč si nemůže žena boháče objednat likvidaci manžela na policejní stanici? Policista by to provedl profesionálně, rychle a státní rozpočet by získal další nemalý příjem.

0 0
možnosti

Pardubický Potkan

1. 6. 2011 9:50
Legalizace drog není řešení

Legalizace drog v našem státě by přinesla pouze další problémy. Za předpokladu, že by drogy byly legální pouze u nás a ne v okolních státech, se k nám začnou stahovat drogově závislí z celé Evropy. Pokud by samozřejmě měli nákup drog v lékárnách povolený pouze občané ČR, tak se zde opět vytvoří mafiánská organizace, která bude drogy v lékárnách nakupovat levně, občanům jiných států samozřejmě prodávat draze. Takže v tomto případě bychom se drogové mafie nezbavili plus bychom měli republiku plnou drogově závislých nejen "vlastních", ale i z celé Evropy. ČR by byla drogovou zemí zaslíbenou celého světa.

0 0
možnosti

hanah7

31. 5. 2011 16:49
Váš zásadní omyl, pane Śulo,

politická korektnost NENÍ slušnost !!! Politická korektnost  JE pokrytectví.

0 0
možnosti

lubossula

31. 5. 2011 16:54
Re: Váš zásadní omyl, pane Śulo,

dovolil bych si to co piste povazovat jen za vasi intepretaci. Korektnost je toto http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/korektni , pokud to pouzivame v otazkach politiky, jedna se o politickou koreknost. Ze opak, tvz. "politicka nekorektnost" je ve skutecnosti neslusnos, hrubost, urazeni, o tom se muzeme presvedcit treba u pane, ktery o sobe pise na blogu " ejsem a ani nikdy nebudu politicky korektní" a taky to dodrzuje, je to hulvat....http://simonik.blog.idnes.cz/ . Takze si nechte svou intepretaci, ja vam ji neberu a muzete chodit cerpat slusnost treba .... kamkoliv a ja zase budu rikat, ze ti co si rikaji modne "politicky nekorektni" jsou presne tim, co tato slova v ceskem jazyce znamenaji. Hezky zbytek dne;-D

0 0
možnosti

lubossula

31. 5. 2011 16:24
a nyni mne

drazi diskuteri omluvte. Hezky den

0 0
možnosti

Bucharovic

31. 5. 2011 16:21
.

Nesouhlasím, protože se nechci dočkat chvíle, kdy se bude heroin kupovat jako rohlíky. Drogy zabíjejí a normální je NEFETOVAT. Howgh. A díky, že jsi mě zase poslal do Afghánistánu. ;-DAni nevíš, jak se mi po něm stýská...:-)

0 0
možnosti

lubossula

31. 5. 2011 16:23
Re: .

jak jsem napsal u tveho clanku. Vychoval sis deti jak mas? Nemas se ceho bat,  Kaslal si na ne? Vedes je k dealorvi.... A jak to mas ty, to si rozeber sam. 

0 0
možnosti

stopka.levici

31. 5. 2011 16:20
Směji se nahlas.

Šula a slušný! Nenávistný stařík:-(

0 0
možnosti

lubossula

31. 5. 2011 16:22
Re: Směji se nahlas.

prosil bych pan Šula, nachazime se snad ve spolecnosti slusnych lidi ne;-D

0 0
možnosti

lesicatko

31. 5. 2011 16:18
Blbosť

Doplatili by na to deti. Vo veľkom rozsahu .Štát by ich nevychovaval, pretože deti vychovavať nevie, to Vám asi nemusím spomínať.

Spoločnosť určité veci nemôže pripustť, nech by vyzerali sabalepšie vyargumentované.

Napríklad incest. myšlienku beztriednej spoločnosti. Alebo absolútnej slobody experimentovať s nebezpečnými látkami.

 

 

0 0
možnosti

lesicatko

31. 5. 2011 16:22
Re: Blbosť

Jej, teraz som si až všimol "Závěrem považuji za nutné zásadně odsoudit požívání omamných látek"

tak odvolávam tú "blbosť " :)

0 0
možnosti

isabell

31. 5. 2011 16:12
šmarjá

Kolikrát do týdne se vám například o panu Matějkovi zdá? Šestkrát? :-/

0 0
možnosti

lubossula

31. 5. 2011 16:13
Re: šmarjá

nezavidte, o vas jeste nikdy;-D

0 0
možnosti

corydoras

31. 5. 2011 16:05
Ach bóže, zas ty špatné DROGY.

Předně byste měl definovat co je to vlastně droga a jak ji vnímáte. Pravděpodobně se domníváte, že droga je ten "hérojín" a nebo možná, pod vlivem ujetého seriálu, pouťové pečivo. Sice správně fabulujete, že "drogy tu byly vždy a budou" ale již nekonkretizujete jaké a ani se nepokoušíte zmínit se o tom co to vlastně ta "droga" je, a proč si myslíte že nezbytně nutně musí být "dobré" činit s ní toto či tamto eventuelně je špatné činit s ní cosi jiného. Máte v hlavě maglajz namixovaný z populistických článků, onanování "expertů" v médiích a špatné výchovy; a jsem si téměř jist, že tam někde vzadu v hlavě máte i definici drogy, podle které bych vám dokázal definovat jako "drogu" kupříkladu chleba, nebo vodu či sůl. Udělejte si v pořádek v pojmech a zkuste to znovu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2243x
Možná samorost. Možná snílek. Život stavím nad ideologie.